Skip to main content

Dešťová voda

Věděli jste, že průměrná cena spotřebované vody jednoho českého rodinného domu je až 16 000 Kč ročně? A víte o tom, že tyto náklady lze snížit o 7 000 až 10 000 Kč? Díky využití dešťové vody nejen ušetříte, ale také pomůžete ekologii naší země.

Klimatické změny každoročně způsobují pokles množství srážek, který vede k častěji se opakujícím obdobím sucha. Ve společnosti se do popředí dostávají stále více otázky omezení zdrojů vody. Jako prospěšná náhrada vodních zdrojů se jeví využití dešťové vody. Stavebnictví, splachování či zalévání zahrady jsou činností, kde můžeme efektivně využít dešťovou vodu. Montáž nádrže na dešťovou vodu je jednoduchým, pohodlným a výhodným řešením uchovávání dešťové vody.

Na trhu existuje několik druhů nádrží na dešťovou vodu. Mezi nejkvalitnější patří betonové nádrže. Betonová nádrž, ve srovnání s plastovou, je kvalitnější, trvanlivější, pevnější. Při výběru nádrže na dešťovou vodu je nutné dobře zvážit kvalitu materiálů, zkušenosti prodejce a postupy výrobce. Mezi přední certifikované výrobce betonových nádrží patří i my, dodávame a montujeme své nádrže po celé České republice.

Montáž betonové nádrže na dešťovou vodu se Vám odrazí na snížení ceny za vodu a ještě i pomůžete naší planetě. Je možné dokonce využít i dotace z programu Dešťovka. (https://www.sfzp.cz/dotace-a-pujcky/destovka) - Ministerstva životního prostředí a Státního fondu životního prostředí ČR na podporu udržitelného hospodaření s vodou v domácnostech, vyhlášený v rámci Národního programu Životní prostředí.


Betonové žumpy - Žumpy – STAV s.r.o.
Kvalitní, levné a certifikované betonové jímky a žumpy vyhotovené z materiálů nejvyšší kvality.
Kontaktní informace
Žumpy – STAV s.r.o.
Dolná Breznica 345
020 61 Dolná Breznica

IČO 51222132
DIČ 2120656384
Kde nás najdete
Provoz
Horovce, 020 62
Presná lokalita na mape

Kontakt
header-receiver +420 606 961 122
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

   +420 606 961 122  

Právní informace | Blog | Všechna práva vyhrazena Copyright © 2023 | Žumpy - STAV s.r.o. Vytvořila IT FLEXI, s.r.o..